Принцип роботи аналізатора базується на перевіреному амперометричному методі. Пристрій визначає кількість йоду, що зреагувало з пошкодженими гранулами крохмалю. Для проведення точного вимірювання досить 1 г борошна. Процес займає приблизно 7 хв. Активний реагент, йод, генерується датчиком. Чим більше реагенту виділяється, тим сильніший пошкоджений крохмаль. Апарат підраховує дані та видає їх у відсотках.
Аналізатор необхідний для:
- Контролю якості борошна.
- Відстеження коректності регулювання вальців під час розмелювання.
- Добір оптимального водопоглинання для поліпшення властивостей тіста.
- Оптимізації показників готової продукції.
- Підбору товщини тіста.
Аналіз відбувається автоматично. Лаборанту необхідно лише підготувати суспензію та помістити її в обладнання. Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошно керується через сенсорний екран. Він компактний і простий у використанні, що знижує ймовірність невдалого вимірювання. Використовуваний амперометричний метод дає змогу відмовитися від застосування ензимів у процесі вимірювання.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Напруга | 220 В |
Вага | 12 кг |
Країна виробник | Туреччина |
Вид обладнання | Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні |
Призначення | Аналіз борошна |
Робоче середовище | Борошно |
Стан | Новий |
Клас | Лабораторне обладнання |
Спосіб установки | Настільний |
Матеріал виготовлення | Металевий сплав |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте