Кошик
Немає відгуків, додати
+380 (98) 188-37-37
+380 (67) 826-37-37
Обладнання для зберігання, сушіння, аналізу та переробки зерна.
Кошик

Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошно

Ціну уточнюйте

  • В наявності
Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошно
Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошноВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (98) 188-37-37
  • +380 (67) 826-37-37
+380 (98) 188-37-37
  • +380 (67) 826-37-37

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Принцип роботи аналізатора базується на перевіреному амперометричному методі. Пристрій визначає кількість йоду, що зреагувало з пошкодженими гранулами крохмалю. Для проведення точного вимірювання досить 1 г борошна. Процес займає приблизно 7 хв. Активний реагент, йод, генерується датчиком. Чим більше реагенту виділяється, тим сильніший пошкоджений крохмаль. Апарат підраховує дані та видає їх у відсотках.

 

Аналізатор необхідний для:

  • Контролю якості борошна.
  • Відстеження коректності регулювання вальців під час розмелювання.
  • Добір оптимального водопоглинання для поліпшення властивостей тіста.
  • Оптимізації показників готової продукції.
  • Підбору товщини тіста.

Аналіз відбувається автоматично. Лаборанту необхідно лише підготувати суспензію та помістити її в обладнання. Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошно керується через сенсорний екран. Він компактний і простий у використанні, що знижує ймовірність невдалого вимірювання. Використовуваний амперометричний метод дає змогу відмовитися від застосування ензимів у процесі вимірювання.

Характеристики
Основні атрибути
Напруга220 В
Вага12 кг
Країна виробникТуреччина
Вид обладнанняАналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні
ПризначенняАналіз борошна
Робоче середовищеБорошно
СтанНовий
КласЛабораторне обладнання
Спосіб установкиНастільний
Матеріал виготовленняМеталевий сплав
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner