Діастограф необхідний для вимірювання желатинізації, активності ензимів звичайного та цілозернового борошна. Підходить для роботи з пшеничним, рисовим, житнім та іншими видами сировини. Робота аналізатора борошна, крохмалю полягає в безперервному нагріванні на 1,5 градуса Цельсія за хвилину суспензії борошна та води в чаші, що обертається. Зусилля визначається з урахуванням в'язкості зразка.
5 причин замовити діастограф
- Завдяки простому використанню мінімізуються помилки в налаштуванні обладнання.
- Дані зберігаються в електронному вигляді.
- Передбачене під'єднання до інтернету.
- Доступне створення специфічних тестів.
- Віддалене оновлення програмного забезпечення.
За допомогою аналізатора борошна і крохмалю можна виміряти початкову в'язкість, старт желатинізації, температуру желатинізації, максимальну желатинізацію, температуру та в'язкість у фазі нагрівання або охолодження, в'язкість у період утримування. Діастограф також дає змогу визначити активність альфа-амілзи в борошно.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Туреччина |
| Вид обладнання | Диастограф |
| Призначення | Аналіз борошна, крохмалю |
| Робоче середовище | Борошно |
| Стан | Новий |
| Клас | Лабораторне обладнання |
| Спосіб установки | Настільний |
| Матеріал виготовлення | Металевий сплав |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте

