Визначити параметри розтяжності тіста на різних етапах ферментації дає змогу екстенсограф. Він вимірює опір тіста на розтягування, здатність до розтяжності в певні проміжки часу, що дає змогу оцінити хлібні властивості борошна. Зразки тіста вагою 150 грамів кожен розтягуються за допомогою гака на 45, 90, 135 хвилин ферментації.
Переваги екстенсографа
- Обладнаний кроковим двигуном.
- Керується сенсорним екраном.
- Збереження оброблених даних на комп'ютері.
- Під'єднання до мережі Інтернет і віддалене оновлення ПЗ.
- Багатомовне програмне забезпечення.
Екстенсограф дає змогу визначити вплив покращувальних домішок на тісто та оцінити властивості готового продукту. Аналізатор вимірює опір розтягуванню на п'ятому сантиметрі, максимальний опір розтягуванню, розтяжність, енергію. Обладнання самостійно прораховує максимальний коефіцієнт співвідношення та коефіцієнт співвідношення.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Основні атрибути | |
Вид обладнання | Экстенсограф |
Призначення | Аналіз тесту |
Робоче середовище | Тісто |
Стан | Новий |
Клас | Лабораторне обладнання |
Спосіб установки | Настільний |
Матеріал виготовлення | Металевий сплав |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте