Обов'язкові пристрої в лабораторії зернопереробного підприємства — лабораторні млини і молоткові дробилки. Млини використовуються для підготовки проб до випробувань. Вони також дають змогу отримати проби борошна з заданими параметрами. Залежно від моделі можна отримати борошно різного помелу та чистоти.
Особливості представлених млинів і дробок
- Просте використання.
- Висока надійність.
- Точність виробництва проби.
- Мінімальні втрати під час пробоювання.
Молоткові дробки, представлені в «ПромІНвессервіс», вирізняються звуконепроникністю. Ці пристрої дають змогу отримати гомогенізовані проби для точніших вимірювань. Надалі матеріал використовується для визначення числа падіння, вимивання лютена, визначення глютенового індексу та контролю інших параметрів. Щоб ознайомитися з точними технічними характеристиками та підібрати оптимальні лабораторні млини або дробилку, звертайтеся до працівників нашої компанії.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вид обладнання | Лабораторні млини, молоткова дробарка |
Призначення | Підготовка лабораторних проб |
Робоче середовище | Зерно |
Стан | Новий |
Клас | Лабораторне обладнання |
Спосіб установки | Настільний |
Матеріал виготовлення | Металевий сплав |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте