Кошик
Немає відгуків, додати
+380 (98) 188-37-37
+380 (67) 826-37-37
Обладнання для зберігання, сушіння, аналізу та переробки зерна.
Кошик

Реограф (Альвеограф)

Ціну уточнюйте

  • В наявності
Реограф (Альвеограф)
Реограф (Альвеограф)В наявності
Ціну уточнюйте
+380 (98) 188-37-37
  • +380 (67) 826-37-37
+380 (98) 188-37-37
  • +380 (67) 826-37-37

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Реограф призначений для приготування суміші хлібопекарської муки і подальшого контролю її якості. Обладнання підходить для проведення тесту тіста з аскорбіновою кислотою, ензимами та іншими добавками. Постійне надування міхура дає змогу визначити міцність тіста на розрив, розтяжність, хлібопекарську здатність борошна. Завдяки  вимірюванню описаних показників можна за одне випробування визначити якість тіста.

 

Переваги альвеографа

  • Зрозумілий у використанні.
  • Компактний.
  • Показує графік у реальному часі.
  • Дані зберігаються на комп'ютері.
  • Віддалене оновлення програмного забезпечення.

Крім перерахованих вище пристрій визначає співвідношення між міцністю на розрив і розтяжністю, індекс еластичності. Багатомовне меню спрощує використання. Надування міхура відбувається без втручання оператора. Вбудований ПК контролює прилад. Всі показники визначаються й розраховуються автоматично, а потім зберігаються у форматі PDF.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникТуреччина
Вид обладнанняРеограф
ПризначенняАналіз тесту
Робоче середовищеТісто
СтанНовий
КласЛабораторне обладнання
Спосіб установкиНастільний
Матеріал виготовленняМеталевий сплав
Підключення до ІнтернетуДоступно
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner