Реограф призначений для приготування суміші хлібопекарської муки і подальшого контролю її якості. Обладнання підходить для проведення тесту тіста з аскорбіновою кислотою, ензимами та іншими добавками. Постійне надування міхура дає змогу визначити міцність тіста на розрив, розтяжність, хлібопекарську здатність борошна. Завдяки вимірюванню описаних показників можна за одне випробування визначити якість тіста.
Переваги альвеографа
- Зрозумілий у використанні.
- Компактний.
- Показує графік у реальному часі.
- Дані зберігаються на комп'ютері.
- Віддалене оновлення програмного забезпечення.
Крім перерахованих вище пристрій визначає співвідношення між міцністю на розрив і розтяжністю, індекс еластичності. Багатомовне меню спрощує використання. Надування міхура відбувається без втручання оператора. Вбудований ПК контролює прилад. Всі показники визначаються й розраховуються автоматично, а потім зберігаються у форматі PDF.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Вид обладнання | Реограф |
Призначення | Аналіз тесту |
Робоче середовище | Тісто |
Стан | Новий |
Клас | Лабораторне обладнання |
Спосіб установки | Настільний |
Матеріал виготовлення | Металевий сплав |
Підключення до Інтернету | Доступно |
- Ціна: Ціну уточнюйте