Аналізатори борошна і тіста
Показники таких продуктів, як борошно і тісто неможливо оцінити з допомогою виключно органолептичних показників. Якщо раніше аналіз вважався тривалим і трудомістким процесів, то сучасні аналізатори борошна дозволяють це зробити в лічені хвилини. Такими ж властивостями володіють і аналізатори тесту. Ці апарати дозволяють оцінити кількість крохмалю, клейковини та інших важливих показників.
Сучасні аналізатори борошна
Для пекарського виробництва дуже важливо знати всі показники борошна. Від цього залежить якість готової продукції. Аналізатори борошна — високотехнологічні пристрої, вони дуже прості в застосуванні, мають можливість зберігати результати аналізів, передавати їх на комп'ютер або за допомогою відповідного програмного забезпечення на мобільні пристрої.
Аналізатор борошна дозволяє чітко визначити і водопоглотительной здатність. Дані показник важливий для коригування рецептури тіста. Це дозволяє припустити час на тестообразование і закласти його технологічну карту.
Високоточні аналізатори тесту
Різні аналізатори тесту можуть визначати різні його значення. Одним з важливих показників є параметри розтягування, також потрібно знати періоди бродіння. Від цих показників залежить якість готових хлібобулочних виробів. Їх точне визначення — це можливість удосконалити рецептуру і технологію виробництва до досконалості. Великою перевагою є можливість роботи таких апаратів із зразками невеликої ваги. Досить 150-200 грам тіста, щоб визначити всі потрібні показники.
Щоб здійснювати контроль якості сировини і продукції на проміжних етапах виробництва, просто необхідно використовувати аналізатори борошна і тіста. Це обладнання окупиться дуже швидко. Наша компанія пропонує апарати від провідних світових виробників в даній категорії товару. Ми надаємо гарантію, а також сервісне обслуговування. Звертайтеся!